onsdag 2 december 2009

Noterad av finrummet!

Joråsörrusåatte.

Idag var jag o Uffebyxan på presskonferensen för P3 Guld´s släpp av nomineringarna för 2010 års prisutdelning 19:e januari nästa år. Vi har med "Smakar Söndag" blivit nominerade i klassen Bästa Rock/Metal, vilket naturligtvis är hur stort som helst. P3 Guld har lixom tagit över Grammisens tyngd gällande kredd. Bekräftelse från finrummet, jajjemensan.

12 år o 6 plattor senare...

Trevligt o träffa Conny o DeLuxe ifrån Babian som var nominerade i samma kategori, bägge har vi ju känt i en herrans massa år iom att de var 50% av Svarte Pan tidigare.

Har inte bestämt mig för om jag ska åka ner på galan än (den är på en tisdag). Man lever bara en gång, så vitt vi vet.

Hoppas isen lägger sig på småsjöarna i Ockelbo till helgen. Minus 6-7-8 o vindstilla ska det vara några dagar så chansen finns... Då blir det ismetepremiär för säsongen.

Åkte ju båt o spelade för några helger sen. Bra spelning o trots den sena timmen trångt framme vid staketet. Lindas fina bilder från gigget hittas här.

Helgen som gick var ju oxå i braxens tecken. Mycket åka o lite sova. Ö-vik o Umeå. Umä var roligast.

3 kommentarer:

Anal Elf Kid sa...

Grattis grattis, hoppas verkligen att ni vinner också.
Fast i Göteborgsposten kallades ni för Abramis Abrama.

Anonym sa...

Så klart att ni ska ha pris för bästa rock/metal (metal???).. grattis som faen för nomineringen! I min värld är det utan jämförelse den mest lyssnade plattan i år... och det är ju helt enkelt pga att det är årets bästa platta!!!/Niklas (aka Snillen)

Anonym sa...

Ume VAR roligt som F-n! hoppas ni kommer tillbaks SNARAST!