torsdag 15 juli 2010

Spelningar o sponsring

Jag har genom vår ljudtekniker Mats (vår sångare Ulfs lillebror) fått kontakt med EBS som visade intresse i att halvsponsra mig gällande förstärkare o högtalare. Trevligt!

I lokalen står således en finfin EBS Classic 450 med en tillhörande 8X10. Ser kalas ut o låter ungefär likadant.

Vi tackar för den!

Vi spelade på AB Anfall MC´s midsommargreja för tredje gången o det var trevligt som vanligt. Bra uppstyrt o scen/ljud/ljus hade förbättrats avsevärt sen de två tidigare gångerna. Ett misstag var dock att ha stor intern midsommarfest med bandet o bandfruar på plats innan själva spelningen. Mycket, mycket trevligt naturligtvis men...alkohol i stora mängder bör inte konsumeras FÖRE en spelning.

På nästa spelning vi gjorde, Rockweekend i Söderhamn 10/7, fick jag veta att Robbans band, Backdraft, nyligen infört en bandregel just av ovan nämnda (baserat på deras egna liknande erfarenheter); Den som dricker innan spelning får inget gage. Det tycker jag var en mycket bra regel. Ansvarsfullt är nyckelordet.

Rockweekendspelningen var i övrigt mycket rolig och lyckad. Helt ok med folk o bra respons.

Nu har vi semestrar tills i slutet på augusti. Efter det kommer vi förmodligen inte göra några spelningar om det inte skulle vara något alldeles speciellt. Tanken är att bara sy ihop lösa trådar o skriva låtar till nästa skiva.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Att hålla den "dryckes"-regeln kan väl inte ha varit några större problem för Backdraft på RW, dom lirade väl kl 15..typ..... lär väl bli aningens jobbigare när man ska spela på O´learys i Uppsala (tex) klockan ett-halv två på natten. I övrigt håller jag med om att regeln som sådan är mycket bra.

Dennis sa...

Bra! Då är vi två i alla fall!

:-)

/D