tisdag 9 mars 2010

Award winning blogg!

Trodde jag väl inte men Linda med gravidmagen skickade in det här inlägget till en tävling på Libero.com (blöjtillverkarna you know) o mitt inlägg vann en CD från CDON!

Kewl! Tackar Linda för det!

Till helgen blir det så ÄNTLIGEN fiske. ÄNTLIGEN.

Helgen som gick var intensiv. Liten o upphackad sömn, men väl värt det i slutändan. Filmade rätt mycket med min digitalkamera under hela helgen. Tanken är att klippa ihop nån skojsig "road movie light variabel" men vi får se... Växjö var litet o trångt men mycket folk o kul. Linköping var kul o träffa initierade o intresserade samt att återigen se Bullet, .

Mindre kul var att sidodörren på bussen vi hyrt hakade sig när vi skulle lämna spelstället i Linköping 02.30 på söndagsmorgonen. Det betydde att 6 pers var tvungna att krypa via passagerardörren i fram varje gång vi skulle stanna, äta, handla mack, packa... Ännu värre var att dörrjäveln funkade klockrent när jag skulle lämna tillbaka bilen igen.

Överlag gick saker sönder denna helg. Baskaggens frontskinn fick ett mickstativ genom sig innan vi spelade i Växjö. Andra baskaggeskinnet gick det hål på strax innan spelningen i Linköping.

Nu blir det inget repa på nån vecka o en halv då Trisse e i Thailand. Men när han kommer tillbaks blir det ett jävla repande då vi har 13 dagar på oss innan vi ska smälla av minst 2 förhoppningsvis 3 spelningar i rad 2-3-4:e april.

Inga kommentarer: