lördag 13 mars 2010

Ändrat spelbräde igen!...

Jorå. Ospännande vecka, helt klart.

Meningen var ju då att jag under terminen ut skulle spendera förmiddagen i en 1:a klass o assistera en liten kille med akut epilepsi. Jag hade ställt in mig på att "gilla läget". Första 20 minutrarna räckte för att ge en in-från-vänster-reaktion som jag INTE hade räknat med; -Känslan av att ha gjort det där, verkligen HA GJORT DET DÄR.

I så många år att jag tröttnade o slutade.

Det hela skickade mig in i nån slags mini-livskris där jag mest undrade om det verkligen kunde vara meningen att jag skulle åka hemifrån 07.20 o komma hem 18.00 o däremellan spendera dagarna med att göra nåt jag inte valt o inte vill? Följdaktligen hamnade jag vid första bästa lediga stund på arbetsförmedlingens sida där jag mailade på några jobb o hade hyffsat långt gången mailkonversation med ett personligt assistentjobb.

Dessbättre är jag som en öppen bok när jag mår skit (kanske annars oxå vad vet jag?) o det gick fram till de som bestämmer. Dessutom hade de kommit på att de behövde mig på vaktmästeriet iom stor arbetsbörda under våren o sommaren.

Så nu blir det vaktmästeriet förmiddagar o fritids 3or på eftermiddagar. Funkar terminen ut.

Ska ut med mina pimpelgubbs strax. Full patte på solen ute så jag lär välan se ut som kokt kräfta i plytet när jag kommer hem. Mars-solen har muskler.

Det sparkar o tjongar rätt friskt i Lindas mage nu. Blir nog en trummis (o fan vore väl annars när både mor, far, morfar, morbror är batterister).

Apropå batterister läser jag just nu en av mina favvotrummisar, Ginger Baker´s självbiografi. Men fy satan vad det knarkas. Om man tidigt 60-tal registrerade sig som användare fick man gå till en doktor o få vad man behövde utskrivet på recept. Kokain o heroin o vad det nu än var. Således tog de ut mer än de använde o sålde resten. Praktiskt. O han är bitter ooooo vad han är bitter. Läste en kortrecension av hans bok som var genialisk i sin enkelhet (fritt översatt); Sjunges till öppningsriffet till Sunshine of your love; "Bitch, bitch, bitch, moan-moan-moan-moan, bitch, bitch-moan"...

4 kommentarer:

Lotta sa...

Trisse är bara halvmed i bandet, han gömmer sig bakom Uffe ser jag =)

Dennis sa...

Trisse ÄR bandet. Han e bara lite blyg...

Unknown sa...

Kl. 02.23 söndagmorgon 14 mars. Just Got Paid (Där Snillen och Claes härjar som bäst, vi finns på fejsbok) har haft debutspelning i vitskjorta och nu ere efterfest och vi sitter med varsin Abramis t-shirt på oss och lyssnar på Rubicon... Livet kan vara underbart!! Skål! Och angående nya shirten så får jag instämmma i Lottas lilla fundering... men och andra sidan har vi ju redan fått svar på det!!!

Dennis sa...

Bra där Niklas!
Lotta; Tog ner t-shirt bilden då jag dumt nog lagt upp den innan den var "färdig" (Uffe blev gramse). Blir nog en större Trisse på vår tisse. Hehe.