söndag 27 september 2009

Västerås o 10 sekundmeter...

Mjahapp. Så har ännu en helg gått på snabbspolning.

Öken.

Åkte direkt från jobbet i fredags (smet en timme tidigare actually eftersom vi skulle vara på plats 16.00 för get in) till Västerås, Club Rockers på S25 (Sigurdsgatan 25) efter att ha plockat upp Robban o Peo utanför Handelsbanken på Storgatan.

Trevligt ställe, vi var första testbandet i lokalen/scenen/PA´t på nåt sätt så vår ljudgöbba Mats (Ulfs lillebror) hade att göra med att få ihop sladdar med andra sladdar o reglage med monitorer.

Spelningen gick bra, dansande publik o sjungande ynglingar längst fram. Vet inte om det var lamporna, dålig uppladdning eller allmänt katastrofal kondis men jag höll på o svimma ett par ggr. Kändes som om blodet försvann ur huvet o händerna. Efteråt försökte jag tanka på med vatten men jag tror inte jag lyckades för lördagsmorgonen gav en av de värsta huvudvärkar jag varit med om. Satt kallsvettandes på sängkanten o rotade i min orensade väska efter Ipren o hittade i röran en tablett. Svalde illa kvickt o kom på efter nån minut att jag inte kollade vad det var. Ajfan. Citodon (som jag hittade på tunnelbanegolvet på väg till jobbet för några veckor sen, ka-va-bra-o-ha/ingen-unge-ska-få-fatt-på-denna reflexen stoppade ner den i väskan där den glömdes av...). Kollade upp FASS hemsida o konstaterade att jag fick köra bil. Bra det.

Hotellfrukost med bandkamraterna, sen 1 timme hem där en varm kopp kaffe väntade tillsammans med Dixielandjazz i högtalarna. Det var det eller Citodonet som gjorde mig på humör. Eller bägge. Sen till lokalen för att rådda. Robban o Trisse hade åkt till Trisses landställe för att basta o plugga (Robban läser historia på heltid på Universitetet). Vuxna män gör saker tillsammans.

På kvällen såg vi Tarantino´s senaste, Inglorious Basterds på bio. Hyffsad.

Idag försökte jag mig på att trolla gädda i Magis men 5 timmar i 10 sekundmeter utan ett pet + en tappad 200 kronors wobbler (kostade mig iofs 100 men ändå) p.g.a. backslag gjorde att jag gav upp i förtid. Om fisket var skitkul hela tiden skulle det bli tråkigt (intalar jag mig alltid efter en misslyckad session).

Fick speltiden till båten 20/11... 02 jävla 00. Folk kommer ju vara fulla som kastruller eller sova i korridorerna. Alldeles för många har ju båtåkningen som ursäkt för att få dricka stark saft, o kl 02 sju timmar efter avgång... Nå. Nån kommer förhoppningsvis vara vaken o se oss.

Skickade iväg (o betalade) en beställning på plektrum igår kväll. Bandets logga på ena sidan o jag på den andra. Kan bli hur bra som helst.

Imorrn ska jag möta upp Jansson för att få den sprojlans nya Horisont-skiva han fixat åt mig. DEN ser jag fram emot, kan oxå bli hur bra som helst.

4 kommentarer:

Saxiquine sa...

Jag lovar att vara vaken, men kan inte garanatera att P är det =)

Dennis sa...

Jag lovar oxå att vara vaken.

:-)

Anonym sa...

Horisont-plattan blir du väldigt nöjd med kan jag lova! Det är något i vattnet där på västkusten.

Dennis sa...

Ja jävlars va bra den är! Hade iofs inte väntat mig nåt annat (ett av de få band jag kan säga "lyssnade på dom redan på demo-stadiet"...