fredag 24 juli 2009

Black Debbath

Ett av världens bästa, roligaste band.

Måste bara få sprida denna klassiker som startade allt för 10 år sedan;

http://www.youtube.com/watch?v=xxfztPJYzHM&feature=related

Sommaren 1999 sökte jag på Sabbath på mp3.com o hittade ett band vid namn Black Debbath som hade en låt med; "King of Norway". Efter en lyssning undrade jag om de skojade eller om de menade samma (extremt roliga fast utan att det är meningen) allvar som sina kollegor i de Norska dödsmetallbanden.

Köpte schifvan "Tung, tung politiskt rock" (redan vid skivtiteln inser man att det är med grym glimt i ögat detta) för 300 jävla spänn via import (Norge, icke eu land, tullar o skit).

Det var vart varenda krona för det som kom sen i form av vänskap å spelningar ihop med dessa galningar kan man inte sätta en prislapp på. De är fan inte kloka o man garvar så man får ont i levern av för mycket umgänge med dessa herrar.

Spelningarna är som att se en Glen Killing show typ fast med grymt bra musik (fantastiska riff o sångslingor) o djävligt roliga texter.

Har du inte bekantat dig med dom så gör det.

http://www.myspace.com/blackdebbath

1 kommentar:

Unknown sa...

Ni borde fan spela med dem igen. Det var superbra på Sticky, har sällan haft så roligt på en spelning som den kvällen. Helt klart en kulturgärning att ni valde att ta med dem på Sverigespelningarna :D

Du kanske ska länka in videon till deras "svenska låt" också:
http://www.youtube.com/watch?v=XRX7RLx0qh8