måndag 31 augusti 2009

Fel sjö, rätt metod...

Söndagens fiske gick bättre. Körde Lingan i Lingbo där jag trollade med stora wobblers på 6-9 meters djup. Massor av fisk på ekolodet men inga napp. Tänkte jag skulle gena över ett flak som är 4-5 meter djupt o passade då på att släpa beten efter varav det ena var en Bulldawgkopia (Mr Rubber) i färgen rödvit. Han nog inte mer än 30 meter innan första gäddan small på. Ytterligare 70 meter så satt nästa...

Det visade sig att pålandssidan (alltså där den hårda vinden låg på) stod gäddorna på 4-6 meters djup. Hade en 15 kontakter o landade en 7-8-9 med toppar på 6,7 o 6,3. Skön revanch från lördagen.

Ikväll blir det Södra Teatern för att för andra gången se föreställningen "Det är vi som är hemgiften" med gruppen "Klungan", även skyldiga till "Mammas nya kille" i P3 samt annat sköj. De är förjävla roliga. Sällskapet består naturligtvis av Linda, men förutom henne, Lindas kamrater Anna o lilla Nina.

Tajt vecka annars. Teater ikväll, (förhoppningsvis) fiske imorrn, repa onsd torsd o sen fyller Linda år på fredag (kalas!) o på lördag spelar vi i Sumpan.

Snart är säsongen då man hinner fiska efter jobbet slut.

:-(

1 kommentar:

Unknown sa...

"toppar på 6,7 o 6,3" nu är jag förmodligen ute och cyklar.. men är det vikten på din fångst som avses? I så fall e jag impad.. har själv bara haft en 3,5 på kroken och den jäveln fick jag inte upp.. polaren fick det dock.. med mitt vassdrag sittandes i mungipan.. det är dock 20 år sen... det va väl sist jag fiskade .. typ.